iish.nl    nipra.nl     Ruwbouwmateriaal.nl                     Bouwtip.nl            HoutKrant.nl     Voedselwaakhond.nl
                          

  Het Vinkje is opgeheven. De bedenkers van Het Vinkje waren ook betrokken bij OnTheWayToPlanetProof. Het is schandalig dat het team van HetVinkje verder ging met de ontwikkeling van OnTheWayToPlanetProof.


 HoutKrant.nl


 

 

 

 

 

 

 

Becel Pro Activ kreeg van Marcel Schuttelaar gewoon HetVinkje, dat nu verboden is.

Waarschijnlijk krijgt BecelProActiv het On The Way To Plant Proof keurmerk, dat een beetje als vervanger van HetVinkje gezien mag worden, omdat Marcel Schuttelaar bij SMK keurmerken actief is.

De Hartstichting is niet blij met de toevoeging van plantsterolen i.v.m. het gevaar voor gezonde kleine kinderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tot oktober 2018 had de Zaanse Hoeve uit Duitsland gewoon HetVinkje van Marcel Schuttelaar.

Erger is nog de Friesche Vlag uit België met Hetvinkje, omdat SMK keurmerken nu een samenwerking heeft met Friesland Campina, zodat de Friesche Vlag uit België waarschijnlijk het Plant Proof keurmerk OnTheWayToPlanetProof krijgt.

Natuurlijk heb ik Onthewaytoplanetproof.nl vastgelegd om deze onzin aan te tonen.

 

Ook is de branche niet vies van het gebuiken van andermans namen.

Naast het misbruiken van de naam Kees  voor nep zuivel, misbruikt men ook de naam ALBERT in merkklasse 6, dat is METAAL.

Wat moet Albert Heijn met merkrechten op METAAL en BOUWMATERIALEN? Wat een sukkels.

Het enige dat men doet is het verzieken van de toekomst van een ieder die ALBERT heet. 

Voor de 5 klachten over de levensmiddelenbranche en "het vinkje" van Schuttelaar, klik hier

 

WoordMerkrecht naam ALBERT

 Expiration date

20-02-2021

Name and address of the holder

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11
1506 MA Zaandam,
Nederland

Name and address of the representative or correspondence address of the holder

Nederlandsch Octrooibureau ,
Anna van Buerenplein 21 a
2595 DA Den Haag
Nederland

Word mark

ALBERT

Class numbers and list of goods and services

Kl 1  Chemische producten voor industriële, wetenschappelijke en fotografische doeleinden, alsmede voor land-, tuin- en bosbouwkundige doeleinden (uitgezonderd schimmeldodende middelen en middelen ter verdelging van onkruid en ongedierte); kunstharsen als grondstof, plastics als grondstof; meststoffen; brandblusmiddelen; hardings- en soldeerpreparaten voor metalen; chemische producten voor het conserveren van voedingsmiddelen; looistoffen; kleefstoffen voor industriële doeleinden; elektrische energie.
Kl 2  Verven, vernissen, lakken; roestwerende middelen en houtconserveringsmiddelen; kleurstoffen; beitsen; natuurlijke harsen als grondstof; metalen in blad- en poedervorm voor schilders, decorateurs, drukkers en kunstenaars.
Kl 3  Bleekmiddelen en andere wasmiddelen; reinigings-, polijst-, ontvettings- en schuurmiddelen; zepen; parfumerieën, etherische oliën, cosmetische middelen, haarlotions; tandreinigingsmiddelen.
Kl 4  Industriële oliën en vetten; smeermiddelen; producten voor het absorberen, besproeien en binden van stof; gassen; brandstoffen (met inbegrip van motorbenzine) en verlichtingsstoffen; kaarsen, lampenpitten.
Kl 5  Farmaceutische, diergeneeskundige en hygiënische producten; diëtische substanties voor medisch gebruik, voedingsmiddelen voor baby's; pleisters, verbandmiddelen; tandvulmiddelen en afdrukmateriaal voor tandartsen; ontsmettingsmiddelen; middelen ter verdelging van ongedierte; schimmeldodende en onkruidverdelgende middelen.
Kl 6  Onedele metalen en hun legeringen; bouwmaterialen van metaal; verplaatsbare constructies van metaal; metalen materialen voor spoorwegen; niet-elektrische metalen kabels en draden; slotenmakerwaren van metaal en kleinijzerwaren; metalen buizen; brandkasten; metaalwaren voor zover niet begrepen in andere klassen; ertsen.
Kl 7  Machines voor zover niet begrepen in andere klassen en werktuigmachines; motoren (uitgezonderd motoren voor voertuigen); koppelingen en transmissie-organen (behalve voor voertuigen); landbouwmachines; broedmachines.
Kl 8  Handgereedschappen en -instrumenten, met de hand te bedienen; blanke wapenen; scheerapparaten.
Kl 9  Wetenschappelijke, zeevaartkundige, landmeetkundige en elektrische toestellen en instrumenten voor zover niet begrepen in andere klassen, fotografische, cinematografische, optische, weeg-, meet-, sein-, controle-(inspectie-), hulpverlenings- (reddings-) en onderwijstoestellen en -instrumenten; apparaten voor het opnemen, het overbrengen en het weergeven van geluid of beeld; magnetische gegevensdragers, schijfvormige geluidsdragers; verkoopautomaten en mechanismen voor apparaten met vooruitbetaling; kasregisters, rekenmachines, apparatuur voor het verwerken van gegevens, computers; brandblusapparaten; telecommunicatie-apparatuur, apparatuur voor telefonie (met inbegrip van mobiele telefonie).
Kl 10  Chirurgische, medische, tandheelkundige en diergeneeskundige toestellen en instrumenten, kunstledematen, - ogen en -tanden; orthopedische artikelen; hechtmateriaal.
Kl 11  Verlichtings-, verwarmings-, stoomopwekkings-, kook-, koel- , droog-, ventilatie- en waterleidingsapparaten en sanitaire installaties.
Kl 12  Vervoermiddelen; middelen voor vervoer over land, door de lucht of over het water.
Kl 14  Edele metalen en hun legeringen en producten hieruit vervaardigd of hiermee bedekt voor zover niet begrepen in andere klassen; juwelen, bijouterieën, edelstenen; uurwerken en tijdmeetinstrumenten.
Kl 16  Papier, karton en hieruit vervaardigde producten voor zover niet begrepen in andere klassen; drukwerken; boekbinderswaren; foto's; kantoorbehoeften; kleefstoffen voor kantoorgebruik of voor de huishouding; materiaal voor kunstenaars; penselen; schrijfmachines en kantoorartikelen (uitgezonderd meubelen); leermiddelen en onderwijsmateriaal (uitgezonderd toestellen); plastic materialen voor verpakking, voor zover niet begrepen in andere klassen; drukletters; clichés.
Kl 17  Rubber, guttapercha, gummi, asbest, mica en hieruit vervaardigde producten voor zover niet begrepen in andere klassen; halfbewerkte plastic producten; dichtings-, pakking- en isolatiemateriaal; niet-metalen buigzame buizen.
Kl 18  Leder en kunstleder en hieruit vervaardigde producten voor zover niet begrepen in andere klassen; dierenhuiden; reiskoffers en koffers; paraplu's, parasols en wandelstokken; zwepen en zadelmakerwaren.
Kl 19  Bouwmaterialen, niet van metaal; onbuigzame buizen, niet van metaal, voor de bouw; asfalt, pek en bitumen; verplaatsbare constructies, niet van metaal; monumenten, niet van metaal.
Kl 20  Meubelen, spiegels, lijsten; van hout, kurk, riet, bies, teen, hoorn, been, ivoor, balein, schildpad, barnsteen, parelmoer, meerschuim, vervangingsmiddelen van al deze stoffen of van plastic vervaardigde producten, voor zover niet begrepen in andere klassen.
Kl 21  Kammen en sponzen; borstels (uitgezonderd penselen); materialen voor de borstelfabricage; reinigingsmateriaal; staalwol; ruw of halfbewerkt glas (uitgezonderd glas voor bouwdoeleinden).
Kl 22  Touw, bindgarens, netten, tenten, dekzeilen, zeilen, zakken (voor zover niet begrepen in andere klassen); vulmateriaal (uitgezonderd van rubber of plastic); ruwe vezelige textielmaterialen.
Kl 23  Garens en draden voor textielgebruik.
Kl 24  Weefsels en textielproducten voor zover niet begrepen in andere klassen; dekens en tafellakens.
Kl 25  Kledingstukken, schoeisel, hoofddeksels.
Kl 26  Kant en borduurwerk, band en veters; knopen, haken en ogen, spelden en naalden; kunstbloemen.
Kl 27  Tapijten, vloermatten, matten, linoleum en andere vloerbedekking; behang, niet van textielmateriaal.
Kl 28  Spellen, speelgoederen; gymnastiek- en sportartikelen voor zover niet begrepen in andere klassen; versierselen voor kerstbomen; speelkaarten.
Kl 29  Vlees, vis, gevogelte en wild; vleesextracten; geconserveerde, gedroogde en gekookte vruchten en groenten; geleien, jams; eieren, melk en melkproducten; eetbare oliën en vetten.
Kl 30  Koffie, thee, cacao, suiker, rijst, tapioca, sago, koffiesurrogaten; meel en graanpreparaten, brood, banketbakkers- en suikerbakkerswaren, consumptie-ijs; honing, melassestroop; gist, rijsmiddelen; zout, mosterd; azijn, kruidensausen, vruchtensausen; specerijen; ijs.
Kl 31  Land-, tuin- en bosbouwproducten en zaden, voor zover niet begrepen in andere klassen; levende dieren; verse vruchten en groenten; zaaizaden, levende planten en bloemen; voedingsmiddelen voor dieren, mout.
Kl 32  Bieren; minerale en gazeuse wateren en andere alcoholvrije dranken; vruchtendranken en vruchtensappen; siropen en andere preparaten voor de bereiding van dranken.
Kl 33  Alcoholhoudende dranken (uitgezonderd bieren).
Kl 34  Tabak; artikelen voor rokers; lucifers.
Kl 35  Reclame; beheer van commerciële zaken; zakelijke administratie; administratieve diensten; zakelijke en commerciële bemiddeling en advisering met betrekking tot transacties aangaande van derden te betrekken diensten en goederen; administratieve verwerking en beheer van voornoemde transacties; administratieve verwerking en beheer van abonnementen alsmede bemiddeling met betrekking tot het afsluiten van abonnementen; detailhandelsdiensten op het gebied van een supermarkt; het ter beschikking stellen van een zogenaamd prikbord (ook digitaal) en communicatieapparatuur voor het plaatsen van boodschappen, mededelingen, oproepen, advertenties en aanbiedingen; het verstrekken van informatie en advies op het gebied van de voornoemde diensten.
Kl 36  Verzekeringen; financiële zaken; monetaire zaken; makelaardij en handel in onroerende goederen; intermediaire diensten met betrekking tot het afsluiten van financiële transacties aangaande van derden te betrekken diensten of producten; administratieve verwerking en beheer van voornoemde transacties; intermediaire diensten op het gebied van het leasen; intermediaire diensten bij het verhuren van onroerend goed; het bieden van de mogelijkheid tot sparen middels het verstrekken van bonussen, kortingen en andere dergelijke beloningen, ten doel hebbende de loyaliteit van klanten te stimuleren; het verstrekken van informatie en advies op het gebied van de voornoemde diensten.
Kl 38  Telecommunicatie en telefonie; diensten van een Internet access provider; het verstrekken van informatie en advies op het gebied van de voornoemde diensten.
Kl 39  Transport; bezorging, verpakking en opslag van goederen; organisatie van reizen; elektriciteits- en watervoorziening; transport en distributie van elektriciteit, gassen, water, vloeistoffen en vaste stoffen; reisreservering; verzorgen van reizen; het verstrekken van informatie en advies op het gebied van de voornoemde diensten..
Kl 41  Opvoeding; opleiding; ontspanning; sportieve en culturele activiteiten; het verstrekken van informatie en advies op het gebied van de voornoemde diensten.
Kl 42  Onderzoek op wetenschappelijk of industrieel gebied; computerprogrammering; het verstrekken van informatie en advies op het gebied van de voornoemde diensten; informatie omtrent woninginrichting en wonen [binnenhuisarchitectuur].
Kl 43  Restauratie (het verstrekken van voedsel en dranken); tijdelijke huisvesting; kinderopvang het verstrekken van informatie en advies op het gebied van de voornoemde diensten; informatie omtrent het bereiden van voeding.
Kl 44  Medische verzorging; dienstverlening op het gebied van hygiëne en schoonheidsverzorging; veterinaire en landbouwkundige diensten; gezondheidszorg; informatie omtrent gezondheidszorg; medische verzorging van baby's; informatie omtrent tuinieren; diensten van diëtisten in het kader van het verstrekken van informatie omtrent voeding en aan voeding gerelateerde producten (zogenaamde non-food producten); het verstrekken van informatie en advies op het gebied van de voornoemde diensten.
Kl 45  Juridische diensten; babysitten; het verstrekken van informatie en advies op het gebied van de voornoemde diensten.

Class numbers (00 = to)

01 00 12 14 16 00 36 38 39 41 00 45

Publication date of the registration

01-04-2003

 Name and address of the holder

 

Woordmerkrecht naam DIRK


1951 NH Velsen-Noord,
Nederland

Name and address of the representative or correspondence address of the holder

NLO Shieldmark B.V.
New Babylon City Offices Anna van Buerenplein 21 A
2595 DA Den Haag
Nederland

Word mark

DIRK

Class numbers and list of goods and services

Kl 3  Bleekmiddelen en andere wasmiddelen; reinigings-, polijst-, ontvettings- en schuurmiddelen; zepen; parfumerieën, etherische oliën, cosmetische middelen, haarlotions; tandreinigingsmiddelen.
Kl 5  Farmaceutische en diergeneeskundige producten; hygiënische producten voor medisch gebruik; diëtische substanties voor medisch gebruik, voedingsmiddelen voor baby's; pleisters, verbandmiddelen; tandvulmiddelen en afdrukmateriaal voor tandartsen; ontsmettingsmiddelen; middelen ter verdelging van ongedierte; schimmeldodende en onkruidverdelgende middelen.
Kl 9  Wetenschappelijke, zeevaartkundige, landmeetkundige, fotografische, cinematografische, optische, weeg-, meet-, sein-, controle- (inspectie-), hulpverlenings- (reddings-) en onderwijstoestellen en -instrumenten; apparaten en instrumenten voor de geleiding, de distributie, de omzetting, de opslag, het regelen en het beheersen van elektriciteit; apparaten voor het opnemen, het overbrengen en het weergeven van geluid of beeld; magnetische gegevensdragers, schijfvormige geluidsdragers; verkoopautomaten en mechanismen voor apparaten met vooruitbetaling; kasregisters, rekenmachines, gegevensverwerkende apparatuur en computers; brandblusapparaten.
Kl 11  Verlichtings-, verwarmings-, stoomopwekkings-, kook-, koel-, droog-, ventilatie- en  waterleidingsapparaten en sanitaire installaties.
Kl 16  Papier, karton en hieruit vervaardigde producten voor zover niet begrepen in andere klassen; drukwerken; boekbinderswaren; foto's; schrijfbehoeften; kleefstoffen voor kantoorgebruik of voor de huishouding; materiaal voor kunstenaars; penselen; schrijfmachines en kantoorartikelen (uitgezonderd meubelen); leermiddelen en onderwijsmateriaal (uitgezonderd toestellen); plastic materialen voor verpakking, voor zover niet begrepen in andere klassen; drukletters; clichés.
Kl 21  Gerei en vaatwerk voor de huishouding of de keuken; kammen en sponzen; borstels (uitgezonderd penselen); materialen voor de borstelfabricage; reinigingsmateriaal; staalwol; ruw of halfbewerkt glas (uitgezonderd glas voor bouwdoeleinden); glas-, porselein- en aardewerk voor zover niet begrepen in andere klassen.
Kl 24  Weefsels en textielproducten voor zover niet begrepen in andere klassen; dekens en tafellakens.
Kl 25  Kledingstukken, schoeisel, hoofddeksels.
Kl 28  Spellen, speelgoederen; gymnastiek- en sportartikelen voor zover niet begrepen in andere klassen; versierselen voor kerstbomen.
Kl 29  Vlees, vis, gevogelte en wild; vleesextracten; geconserveerde, bevroren, gedroogde en gekookte vruchten en groenten; geleien, jams, compote; eieren, melk en melkproducten; eetbare oliën en vetten.
Kl 30  Koffie, thee, cacao, suiker, rijst, tapioca, sago, koffiesurrogaten;meel en graanpreparaten, brood, banketbakkers- en suikerbakkerswaren, consumptie-ijs; honing, melassestroop; gist, rijsmiddelen; zout, mosterd; azijn, kruidensausen; specerijen; ijs.
Kl 31  Land-, tuin- en bosbouwproducten en zaden voor zover niet begrepen in andere klassen; levende dieren; verse vruchten en groenten; zaaizaden, levende planten en bloemen; voedingsmiddelen voor dieren, mout.
Kl 32  Bieren; minerale en gazeuse wateren en andere alcoholvrije dranken; vruchtendranken en vruchtensappen; siropen en andere preparaten voor de bereiding van dranken.
Kl 33  Alcoholhoudende dranken (uitgezonderd bieren).
Kl 34  Tabak; artikelen voor rokers; lucifers.
Kl 35  Detailhandelsdiensten van supermarkten; reclame en promotie; publiciteit; organisatie en uitvoering van publicitaire evenementen en het samenstellen en verzorgen van reclame-uitingen; organisatie en uitvoering van promotionele acties en activiteiten (verkooppromotie); voornoemde diensten al dan niet via internet.
Kl 36  Verzekeringen; financiële zaken; monetaire zaken; makelaardij in onroerende goederen.
Kl 39  Transport; verpakking en opslag van goederen; organisatie 

 ———- einde tweede deel —————-

Houtskeletbouw   HSBwoning.nl    Houtkeurmerk.nl  Houtkrant.nl

 

Een houtskeletbouw woning  is over het algemeen duurder dan een traditionele woning, maar door de snellere bouwtijd kan dit op een voordeel tov traditionele bouw uitkomen. Dus de totale kosten van een HSB woning zijn iets lager dan een vergelijkbare traditonele woning met damopen gevels en betonnen vloeren.

Voordelen HSB

Prefab elementen:

Veel later is men gaan denken in het prefab produceren van hsb elementen. Dit heeft diverse voordelen:

Aansluitingen worden in een vroeg stadium uitgedacht, waardoor minder fouten op de bouw;

1. Gecontroleerde (overdekte) productie (hogere kwaliteit);

2. Hoger bouwtempo;

3. Niet afhankelijk van weersinvloeden.

Constructies:

Door in een vroeg stadium met een houtskeletbouwer aan tafel te gaan zitten kunnen constructies vaak vereenvoudigd worden. Hierdoor kunnen de bouwkosten enorm gereduceerd worden. Daarnaast worden ook de faalkosten enorm teruggedrongen doordat er vaak in een bouwsysteem gebouwd wordt i.p.v. verschillende systemen door elkaar (denk aan staal, beton, steen). De aansluitingen worden hierdoor vele malen eenvoudiger. Houtbouw 't Zand heeft zelf een constructeur in dienst en heeft op de tekenkamer 5 vakbekwame tekenaars zitten. Zij kunnen u helpen bij uw constructieve ontwerp.

Isolatie:

Een van de andere voordelen van houtskeletbouw is dat de isolatie tussen de stijlen of sporen wordt aangebracht, waardoor men in smallere constructies hogere isolatiewaardes kan behalen, terwijl daar in andere bouwsystemen meer ruimte voor nodig is. Ook met het oog op de toekomstige eisen m.b.t. isolatie (epc) en milieu (CO2) heeft houtskeletbouw grote voordelen. In een houtskeletbouw systeem kunnen er relatief gemakkelijk en goedkoop isolatiewaardes gehaald van 10 m� K/W of hoger. Zeker voor de opkomende markt in de passief huizen is houtskeletbouw de juiste bouwmethode.


——-einde derde deel——————————Voedselwaakhond.nl 


HetVinkje bestaat in Nederland niet meer, maar internationaal gaan ze wel verder. 

 contact page in English

Beau houdt van eerlijkheid, wij hebben nog een appeltje te schillen met de journalisten van RTLZ. Er is geen 50 miljoen omzet KEES per jaar, maar slechts 5 miljoen omzet KEES per jaar. Succes Beau met je programma.

 Via de bonuskaart of klantenkaart weten we alles over u, zoals hoeveel u rookt. Dat kan allemaal tegen u gebruikt worden. Uw zorgverzkeraar wil die gegevens heel graag hebben.  

Stel dat plantensterolen niet gezond zijn: 

 Wordt u ziek dan kunt u met uw bonuskaart aantonen dat u heel veel plantensterolen heeft gegeten.

Wordt u letterlijk ziek van KEES, dan kunt u met uw bonuskaart aantonen dat u veel KEES heeft ingekocht.

Zo ziet u : Elk voordeel heb een nadeel. AH zal nu wel stoppen met de bonuskaarten om klachten in de toekomst te voorkomen.

RTL refuses a rectificatieon of € 45.000.000 turnover KEES ( Kees is part of VALUE8)

Leon Jansen, Suzanne van der Pijll en Marcel Schuttelaar van Schuttelaar & Partners, de organisatie van  Het Vinkje, zie hier de verklaring van BIOP-BBIE

MARC heeft geen recht op de naam KEES, dus waarom zijn jullie steeds doorgegaan met het belachelijke vinkje op product KEES.Marc van Wanroij had nooit recht op de naam KEES, maar men geloofde mij ( kleinzoon van opa KEES ) niet.

Naast zzpwebdesign.nl  heb ik ook nog plannen met het drinkwaterkeurmerk en divere duurzaamheids- en eco-keurmerken  . Binnenkort start ik aan de opleiding tot Neuromusculaire Therapeut, de domeinnamen Neuromusculairetherapeut.nl , NMTP.nl en het visitekaartje heb ik al.
Tevens heb ik de treiterjournalist ontmanteld en heb ik hét woord van 2017 bedacht: Boevenwereld , daar waar de bovenwereld de eigenschappen van de onderwereld overneemt zoals het handelen zonder inschrijving bij de Kamer van koophandel. 

Een jurist snapt werkelijk niets van het merkenrecht. Hij  snapt niet dat Croma een merk magarine kan zijn en ook een automerk. Er zijn diverse merkklassen, binnen een merkklasse mag je niet dezelfde naam gebruiken. 

Jumbo is speelgoed en Jumbo is een supermarkt.

Ajax is een voetbalclub en Ajax is een merk van  brandblusmiddelen.

 JUMBO heeft  geen merkrecht heeft op JUMOkaas , dat is in handen van Cono-kaas. Dus officieel is mag Jumbo supermarkten het woord JUMBO niet gebruiken voor KAAS. Dus waarom pest JUMBO de naam KEES dan nog steeds?

T.a.v. Leidsch Dagblad en overige pers uit de regio Leiden:

Unilever gebruikt de naam KEES voor nep-zuivel en wij kunnen er helemaal niets tegen doen, omdat KEES geen woordmerkrecht heeft, kunnen we het woordmerkrecht ook niet aanvechten. We hebben dus al gewonnen, maar dan duurt het nog circa 5 jaar voor Unilever snapt dat we al gewonnen hebben. Er is geen woordmerkrecht. Wij hebben gewonnen.

Voedselwaakhond.nl

 Voedselwaakhond.nl publiceert sinds 2015 alle leugens van de voedselindustrie inclusief de leugen van Karin Huusslage ( voorheen van Sprout, nu van RTLz) + R.L. Gieling van Sprout over de €50.000.000 omzet in plaats van de door Marc opgegeven te verwachten €5.000.000 omzet van het product Kees.

Zowel Marc van product KEES als Karin Husslage van RTLZ  en R.L Gieling van Sprout verrekken het de €45.000.000  omzet product KEES van Value8  te rectificeren.

Intussen heeft Value8 een grootbelang in het product Kees en is er nu waarschijnlijk sprake van beursfraude omdat Value8 beursgenoteerd is.

De aandeelhouders van Value8 verwachten waarschijnlijk €50.000.000 omzet in 2016 plaats van €5.000.000 . Mazars is nu aan zet om de jaarrekening goed te keuren.

Sprout.nl is onderdeel van MTMediagroep, uitegever van onder andere MT , Management Team.. 

 Voor de Chickfriend slachtoffers hebben we http://fipronil.nl om informatie te delen. 

For English click here   Français Cliquez ici

Binnen gekomen bericht van LIFTKEURMERK.nl 

Met de komst van de nieuwe DUURZAAMHEIDSWET hopen van het gelieg over herkomt van de voeding af te zijn.

FoutenDuurzaamheid.nl

5-2-2017: De grootste misleiders van de voedselbranche gaan verder als specialisten op het gebied van duurzaamheid. www.foutenduurzaamheid.nl  Denken ze in Den Haag dat de consumenten overal intrappen? Men kwekt de hele dag over duurzaamheid maar vergeet dat men de Duitse zuivel "ZAANSE " noemde en de Gouda kaas uit Polen gewoon het keurmerkje "Het Vinkje" gaf.  Sukkelaars uit Den Haag. 

Hoe dom was Schuttelaar om Poolse producten met Hollandse namen gewoon "Het Vinkje" toe te kennen.  Op de verpakking was nergens de Poolse herkomst te vinden. 

En nu.....Nu heeft dezelfde Schuttelaar het hoogste woord over duurzaamheid. Laat me niet lachten, de meester misleider op het gebied van de herkomst van voeding gaat verder als duurzaamheidsgoeroe.

We moeten er voor waken dat deze sukkelaars van de voedselindustrie met een eigen duurzaamheidskeurmerk of ekologo komen.  www.ekologo.nl  www.duurzaamheidskeurmerk.nl

De 8 klachten tegen de voedselbranche, die uit kunnen groeien tot rechtzaken: 

zaak1: Het wordt verkocht als zuivel, maar dat is het niet volgens de wet. Dit geldt   voor BECEL KOFFIEMELK, natuurlijk had BECEL KOFFIEMELK "HET VINKJE" van Schuttelaar  Link naar wet: http://wetten.overheid.nl/BWBR0028702/2010-10-10

Zaak 2: JUMBO Supermarkten heeft geen merkrechten op het woord JUMBO KAAS, dit recht is in handen van Cono. Wij hopen dat CONO een rechtzaak begint. Natuurlijk had de Jumbo KAAS "HET VINKJE" van Schuttelaar.

Zaak 3: Dit gaat over merkrecht naam ALBERT. Als je als ALBERT geboren bent, mag je geen bedrijf met de naam ALBERT beginnen want AH heeft alles vastgelegd  behalve metaalhandel. 

zaak 4: AlbertHeijn verkoopt DUITSE zuivel als ZAANSE HOEVE. Wij zijn niet gek. ZAANSTREEK ligt niet in Duitsland. Wees eerlijk. Komt alles met het woord ZAANSE uit Duitsland of Polen? Je zou het haast gaan denken. Natuurlijk had de DUITSE ZAANSE HOEVE zuivel HET VINKJE van SCHUTTELAAR. 

zaak 5; De treiterjournalist moet nog €45.000.000 omzet van product van VALUE8,  rectificeren. 

Op aanraden van  RTL en de CEO van VALUE8 gebaseerd op feiten, niet op emoties.

Tweede kerstdag is de CEO van VALUE8 bij een  journalist die schrijft voor de Leidsekrant aan de deur geweest. Het was een goed gesprek. De CEO gaat de €45.000.000 omzet verschil 2016 niet rectificeren. (Pubilcatie van Sprout 2014  ) ( CASE CLOSED 1 januari 2017) De  leugen is gepubliceerd door Sprout.nl d.d. 13 April 2014 om 18.06u ) https://www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=we+mikken+op+een+omzet+van+meer+dan+50+miljoen+in+2016+%2C+Sprout.nl

https://www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=agri+%26+trend++food++mikken+op+omzet+5+miljoen+in+2016

https://www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=omzet+vertienvoudigen+productie+polen+innofood.org

https://twitter.com/peterpaul_vries/status/610718566044798976

Ook de treiterjournalist van Sprout wil de €45.000.000 niet herzien.  

Eind goed, al goed. Geen rectificatie , dus hebben we er 1 mooie klacht tegen "HET VINKJE" er bij. ( case closed  1 januari 2017 )

zaak 6: Balance van Friesland Campina werd verkocht als Koffiemelk. Dat is bij wet verboden. Ook dit product heeft HET VINKJE van Schuttelaar

zaak 7; Belgiesche koffiemelk wordt Friesche vlag genoemd, hoe dom kun je zijn. Ook dit product heeft HET VINKJE van Schuttelaar

zaak 8; Onderaan deze pagina staat een verhaal over DUITSE melk in DOC -kaas , DOC= Dutch Origional Cheese.  
.